This year the check-in will be handled a bit differently. Before the game starts the check-in will be at the gates. During the game, check-in will be handled at the organizers HQ. If you arrive during the game, the organizers may not have the time to check you in right away. You must wait in the Valhalla until you can be checked in.

There will be no downtimes (i.e. camps can always be attacked etc.). The contests between hosts will be held during specific time periods as noted in this timetable. There will be no official contests outside those time frames. As usual the roleplaying part will be active throughout the whole event. Maybe less so during mornings and host contests and more so during evenings but as a rule the roleplaying starts with the opening ritual and ends with closing ritual.

Each host contest will be announced with a call to arms - a specific repeating drum roll played by the Disciples of The Dragon. Each camp or player that chooses to answer the call must gather in the central white zone immediately. The call will be repeated but contest briefing will start within 15 minutes from the first drum roll. If you intend to take part in the contests, you should be ready to move out quickly during the time periods that calls are likely to happen.

Wednesday 09.08.2017

Preparation day. Only the build teams (usually max. 5 persons per group) may arrive or be present during that day. Build teams, their activities and movements must be strictly coordinated with the organizers!

The game area must be vacated (and in-game camps kept quiet) during rehearsals 21:00-23:00.

 

Thursday 10.08.2017

17:00 - 21:00 (4 hours) Arrival, official Check In, WEAPON CHECK!

21:00 - Game area completely closed to all players, including build teams. Tents and camps in the game area must be vacated.

22:00 - General briefing, opening ritual, start of the game

02:00 - 08:00 (6 hours) Quiet hours on OG campsite. Limitations on attacking an in-game camp.

 

Friday 11.08.2017

10:00 - 14:00 (~4 hours) During this time there will be host contest calls.

15:00 - 18:00 (~3 hours) During this time there will be host contest calls.

02:00 - 08:00 (6 hours) Quiet hours on OG campsite. Limitations on attacking an in-game camp.

 

Saturday 12.08.2017

10:15 - 14:00 (~4 hours) During this time there will be host contest calls.

15:00 - 18:00 (~3 hours) During this time there will be host contest calls. Last contest.

21:00 - 22:00 Preparations for the closing ritual

22:00 - Closing ritual, official end of the roleplaying plot (IG activities may continue; the zones and player camps will remain active)

02:00 - 08:00 (6 hours) Quiet hours on OG campsite. Limitations on attacking an in-game camp.

 

Sunday 13.08.2017

11:00 - 15:00 (4 hours) FREE-FOR-ALL individual contests

15:00 - 17:00 (2 hours) Check out and leaving

 

Only the clean-up crews (max. 5 persons per group) may remain on the game area after 17:00. Clean-up crews must depart on Monday morning at 09:00 at the latest.